Trape de fum și luminatoare

Lumina naturală, precum și ventilația naturală au un impact pozitiv asupra stării de bine a oamenilor și nu numai. din această cauză am ales să folosim doar ce-i mai bun. Am ales ICOPAL !

Mihai Dragu

Director Executiv Rosamont Construct ®

Produse în țări de prestigiu, luminatoarele precum și trapele de fum, reduc costurile energetice ale clădirii, fapt ce le face foarte rentabile. ICOPAL era și este cea mai bună soluție!

Răzvan Dima

Administrator Rosamont Construct ®

Luminatoarele şi trapele de fum ce reduc riscurile și pagubele provocate de incendii aducând în același timp lumină prin acoperişul clădirii

Luminozitate de 5 ori mai mare

Luminozitatea creată de un luminator în acoperiş este de 5 ori mai mare decât luminozitatea creată de o fereastră similară montată în fața clădirii

Comercializate în toate țările europene

Luminatoarele și trapele de fum ICOPAL sunt produse în Polonia, Suedia, Danemarca și Norvegia și comercializate în toate țările europene

Luminatoare fixe

Luminatoare deschizibile / fixe

trape-fum-1

Trape de fum

Informații utile privind luminatoarele

Structura luminatoarelor

  1. Vitraj (Acrilat sau Policarbonat);
  2. Ramă cu balama;
  3. Ramă de compensare (PVC);
  4. Bază;
  5. Dispozitiv de acționare.

Forme de cupolete posibile :

  1. rectangulare;
  2. circulare;
  3. pătrate;
  4. piramidale;
  5. sferice.

Izolare termică - coeficientul Uk

Luminatoarele sunt furnizate cu unu, două sau trei straturi de acril, în funcţie de nevoile clientului, pentru a asigura izolarea termică necesară (Uk) și transmitanţa luminii necesară (c).

c = 79% *

Uk = 5,3 W/m2K

c = 73% *

Uk = 2,8 W/m2K

c = 61% *

Uk = 1,9 W/m2K

*strat superior opac, strat interior transparent

Luminatoare bandă continuă

Luminatoarele continue sunt destinate asigurării iluminatului natural în spațiile interioare ale clădirilor și în structurile de mare deschidere, unde este dificil să se asigure o cantitate suficientă de lumină naturală prin ferestrele laterale.

Luminatoare continuue

Luminatoarele continue

Luminatoarele continue - bolți arcuite sunt create din profile de aluminiu și au vitraj din policarbonat celular (lăptos sau transparent) cu o grosime de 10 mm, 16 mm sau 20 mm. Luminatoarele continue pot avea orice lăţime până în 6 m, lungimea lor fiind nelimitată.

Vrei să pornești un proiect cu noi ?

Intră imediat cu noi în contact pentru a profita de cea mai bună ofertă de la noi